£7.99*

Reviews on

Girls' Short-Sleeved Ballet Leotard - Pink

4.5 / 5 277 Reviews
260 users recommended this product

At Decathlon, reviews are reliable.

183 Reviews Delete filter
  • Woman
    30-39 years old
    12 October 2018
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    ДЕТСКО ТРИКО С КЪСИ РЪКАВИ ЗА БАЛЕТ, РОЗОВО

    Много добра кройка, изработка и материя. Използваме го за любителски тренировки по балет и върши чудесна работа. Но трябва да се има предвид, че моделът е умален. Дъщеря ми е на 5г., а ползваме размер 8-10 години.

  • Woman
    16 October 2019
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Baletní trikot

    Bezva kvalita, doporučuji.

  • Man
    08 October 2019
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Dívčí trikot

    Na začátky ve sportu dostačující.

  • Woman
    +60 years old
    02 October 2019
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    baletní trikot

    Kupovali jsme trikot, je skvělý, slušivý, dítě bylo nadšené. Trochu horší kvalita jsou zkoušecí kabinky, orvaný závěs a by bylo fajn, kdyby uvnitř bylo trochu zameteno nebo vykuxováno, ale šli jsme koupit trikot, a ten jme koupili, odpovídající kvalita za slušnou cenu. Jsme spokojení.

  • Woman
    40-49 years old
    01 October 2019
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Skvělé

    Doporučuji, jsem spokojená.

  • Woman
    Under 20 years old
    24 April 2019
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    ..

    dres pro dceru do taneční průpravy. Dceři je 11 a sedí jí perfektně,ale je fakt, že je hodně hubená

  • Woman
    Under 20 years old
    08 April 2019
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Velmi spokojen

    Dcera si trikot sama vybrala a dosud je velice spokojená jak s cenou, tak velikostí i funkčností.

  • Woman
    40-49 years old
    18 December 2018
    Use since 7 to 12 months
    That review has been deposited on this product version
    Je to vpořadku.

    Jsem spokojena.

  • Woman
    16 November 2018
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Super dívčí body, nutno však volit větší velikost

    Pro dceru 11-12 let 162 cm jsem koupila velikost 14, ta je moooc malá. Velikost 16, je akorát. Kvalita super.

  • 23 October 2018
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Baletní trikot

    S trikotem je dcera spokojená, je pohodlný, ale původně zakoupený trikot jsem musela vyměnit kvůli nevyhovující velikosti - v 9 letech má průměrnou výšku na svůj věk, ale trikot pro 10 let jí byl malý, má tedy velikost pro 12-14 let.

TOP OF PAGE